Professionele aanpak

Met ons team van professionals garanderen wij u een product van hoge kwaliteit. Dit geldt voor het gehele proces, van ons advies tot aan de uiteindelijke realisatie van uw vloer.  We denken graag met u mee over de juiste oplossing en geven een gepast advies. Daarnaast komen wij onze afspraken altijd na en is de prijs/kwaliteitsverhouding optimaal.

Inspectie en inmeten inbegrepen

Wanneer wij de opdracht krijgen om een nieuwe vloer te leggen komen wij eerst altijd bij langs om de huidige stand van zaken te bekijken. Onze ervaring leert dat dit veel problemen in het verdere traject voorkomt en zorgt voor een betere service. Deze service is bij ons, in tegenstelling tot veel andere bedrijven in de branche, altijd inbegrepen. 

Vloerreiniging

Nadat Invedra vloertechniek BV een vloer bij u heeft gelegd, is het aan u om de vloer te onderhouden. Voor de meeste vloeren is dit echter een klein klusje. Stofzuigen zou in eerste instantie voldoende moeten zijn. Wanneer er kleverig en nat vuil op de vloer komt, dient u dit droog te verwijderen en vervolgens met zo min mogelijk water en neutraal schoonmaak- middel te borstelen.

fullwidthimg

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan

Ik wil graag een offerte voor een:

Oppervlakte vloer m2
  • kwaliteitTopkwaliteit
  • offerteSnelle offerte
  • inspectieStandaard inspectie en inmeten
  • nederlandShowroom centraal in Nederland
sluiten